—– 🐰 🐥 – PAASBISCUIT – 🐥🐰 —-

Vier eiwitten tot sneeuw kloppen in een kom. Vier eigelen met 150 gram suiker gedurende 5 minuten opkloppen. 100gr aardappelbloem vermengen met 50gr bloem en een half koffielepeltje bakpoeder. Vervolgens voeg je langzaam het bloem beslag bij de eigelen. Nadien hef je voorzichtig het eiwit onder het totale beslag. Giet alles in een springvorm en bak in een voorverwarmde oven gedurende 20min op 185 graden. Om zeker te zijn dat de biscuit zijn vorm bewaard, laat je hem best afkoelen in zijn vorm.
Voor de slagroom klop je een flesje room 30% op samen met een pakje vanillesuiker.
Je kan enkel de bovenkant besmeren met slagroom, maar ik snij hem meestal in het midden door en gebruik daar de frambozen
confituur in combinatie met slagroom.
Voor de versiering kan je elk vers fruit gebruiken dat je in je frigo hebt liggen.
En nu smullen maar!

—– 🐰 —- 🐥 —- 🐰 —- 🐥 —- 🐰 —-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *